< back to top>
footer001.jpg footer002.jpg footer003.jpg
mission.jpg

Kualiti

Keutamaan kami adalah menghasilkan dan menyampaikan produk berkualiti menggunakan gred bahan mentah yang unggul, perkhidmatan pekerja yang amat mahir dan teknologi canggih dalam proses pembangunan produk. Mekanisme kawalan kualiti kami yang ditakrifkan dengan baik merangkumi pemantauan ketat setiap peringkat pengeluaran. Di samping itu, kami juga mempunyai makmal kawalan kualiti yang menyokong kami untuk meluluskan produk yang sepadan dengan piawaian antarabangsa.

Selain itu, kami mengikuti dasar kualiti yang melibatkan pemeriksaan produk berulang. Pemeriksaan terhadap produk kami juga dilakukan atas dasar perolehan bahan mentah dan kecekapan fungsi ciri-ciri lain yang berkaitan.

iso1.jpg iso2.jpg

Kemudahan

Fasiliti pengeluaran kami terletak di kawasan seluas 25 ekar yang membawa peningkatan berterusan untuk produk kami. Kami mempunyai peralatan dan mesin terkini dalam proses pengeluaran kami. Selain itu, kami juga mempunyai perisian merekabentuk produk, yang membolehkan kami untuk mereka bentuk dan membangunkan pelbagai produk mengikut keperluan khusus pelanggan kami.

Unit pembuatan kami:

 • >>> Pengendalian bahan mentah
 • >>> Hydro pulping
 • >>> Mesin Kertas
 • >>> Memotong dan membahagi kertas
 • >>> Gulung semula
 • >>> Pembungkusan


Pasukan Kami

Kami mempunyai kakitangan yang terlatih,berpengalaman dan berdedikasi yang terdiri daripada profesional industri lain yang membantu kami dalam kelancaran organisasi. Mereka menyokong kami untuk mencapai sasaran yang dikehendaki. Di samping itu, mereka juga mahir dengan teknologi dan trend terkini dan boleh mereka bentuk serta membangunkan produk-produk seperti kehendak pasaran baru.

Kami mempunyai profesional yang mahir dan juruteknik yang pakar bagi mengeluarkan produk yang berkualiti untuk pelanggan mengikut keperluan mereka. Produk kami boleh didapati pada harga industri yang terkemuka dan dihantar dalam tempoh masa yang ditetapkan.Semua usaha-usaha adalah menuju ke arah kepuasan pelanggan yang membolehkan kami mendahului pesaing kami.


Perkhidmatan Selepas Jualan

Dalam usaha untuk mewujudkan hubungan perniagaan jangka panjang dengan pelanggan-pelanggan kami, kami telah memberikan mereka perkhidmatan selepas jualan yang cekap. Untuk memberikan perkhidmatan ini, kami mempunyai satu pasukan kakitangan pemasaran yang berpengalaman untuk memastikan kesempurnaan kerja pada peringkat akhir pelanggan.


Pembungkusan dan Penghantaran

Kami mempunyai unit yang khusus di lokasi yang berbeza untuk menjaga proses pembungkusan dan menghantarkannya ke destinasi tanpa sebarang kerosakan.

Selain itu, kami juga mempunyai rangkaian pengedaran yang bagus di seluruh kawasan Asia, yang boleh membantu kami untuk memenuhi pesanan segera.


Pelanggan

Kertas kitar semula kami yang berkualiti tinggi telah menjayakan kami dalam memenuhi permintaan pelanggan berkenaan kepelbagaian jenis kertas berdasarkan keperluan proses. Di samping itu, harga produk kami yang kompetitif dan ketersediaan mudah di pasaran juga telah membantu kami untuk mendapatkan banyak pelanggan berprestij di rantau Asia.


Mengapa Kami

Faktor-faktor yang membuat kami lebih maju dari pesaing kami adalah:

 • >>> Kualiti yang bagus
 • >>> Tenaga kerja yang cekap
 • >>> Kemudahan pengeluaran yang lengkap
 • >>> Penghantaran tepat pada masanya
 • >>> Harga yang berpatutan
 • >>> Gudang dan Kemudahan pembungkusan
mission_quality.jpg